marți, 16 februarie 2010

vulcanii noroiosi













prima mea vizita la Vulcanii noroiosi,Berca...am fost foarte impresionata,abia astept sa revin aici! le multumesc mult prietenilor mei Florian si Bogdan care m-au invitat in aceasta excursie alaturi de ei

6 comentarii:

  1. Ultimele 8 imagini îmi plac tare mult...

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult Catalin! in mod sigur voi reveni aici pentru ca timpul a fost mult prea scurt si depindeam de restul grupului iar eu stateam langa cratere,la panda,ca la pasari!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumos in Buzau. Sa mergeti si la Focurile vii data viitoare. Si la Magura si daca puteti si la Baraj la Siriu. E minunat. E un drum greu dar merita!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mult pentru informatii,sunt foarte pretioase pentru mine deoarece nu stiam de aceste locuri;mi-am propus pentru vara aceasta sa calatoresc cat mai mult;chiar daca nu ma pricep asa bine la fotografii de peisaj,orice iesire in natura imi aduce o mare bucurie:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Doina...tu stii ca eu sint nascuta linga Buzau?..imi doresc asa de mult sa merg pe acolo...Din toate pozele de aici...a treia de la urma as vrea sa o vad la fc..ce zici? mie imi place extraordinar de mult...

    RăspundețiȘtergere
  6. draga mea Anca,marea mea bucurie este sa te primesc in noua mea casa pe tine! iti multumesc mult pentru tot sprijinul tau!
    ce zici de o "vulcaniada" la vara ,impreuna?
    as avea multe de invatat de la tine,stii ca eu nu ma pricep asa bine la peisaje:)

    RăspundețiȘtergere