joi, 25 februarie 2010

lucruri simple....





8 comentarii:

  1. Îmi place tare mult a doua. Prima aş fi vrut să o văd mai mare. Ultima mă enervează!, din cauză că-mi aminteşte că am aruncat o pereche de mocasini când am intrat în ditamai noroiul ca să fac un macro numai cu o floare din aia.
    Şi nu sunt mulţumit de rezultat! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. ghiocelul mi-a facut ziua frumoasa ...

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-adevar ghiocelul e minunat...rid de comentariul lui Catalin..pentru ca si eu mi-am murdarit mai multi pantofi..unii chiar noi nouti din cauza fotografiilor...pe unii i-am spalat cam vreo ora...dar cine e de vina? scaietii? si cine e de vina daca nu ne reusesc pozele?
    o luam de la inceput..nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. catalin fudulu -he!he!eu m-am invatat minte si nu plec la pozat decat camuflata din cap pana'n picioare...si-n picioare,de regula- cizme de cauciuc sau ghete !:)))
    cat despre poze..nu stiu,cred ca site-urile m-au dresat asa zgarcita in marime:))
    dar se poate rezolva!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ema,nimic nu poate fi mai frumos decat sa stii ca ceea ce oferi e primit cu drag!...

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca,bun venit in noua mea casa;sunt inca dezorientata,imi imaginam mai multa ordine pe aici dar...las lucrurile sa decurga de la sine....mai descarc si din sertare,apoi va fi un jurnal actualizat,doar cu prospaturi.....sau ,cel putin asa sper acum:))
    despre acesti scaieti am si eu povestea mea(nu cu pantofi:) ) ci cu supararea ca erau pe malul baltii,erau foarte desi (asta a fost intr-o dimineata de noiembrie trecut) si "tintisem" alte flori,dar cand am ajuns langa ele am alunecat si le-am scuturat toata roua!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. simple dar foarte delicate, a 4-a este preferata mea ... felicitări

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristian,sunt incantata ca ai si o favorita...mai ales aceea-e printre putinele mele incercari de acest gen:)

    RăspundețiȘtergere